Κι άλλη αναμονή για τα προγράμματα

Με επιπλέον υπομονή θα πρέπει να εξοπλιστούν οι παραγωγοί οι οποίοι αναμένουν τα χρηματοδοτικά εργαλεία των επιδοτούμενων προγραμμάτων  για να προχωρήσουν σε επενδύσεις. Φαίνεται ότι σε όλα θα υπάρξει καθυστέρηση.

 

 

Αναλυτικά να αναφέρουμε ότι με καθυστέρηση – ίσως Νοέμβριο- θα εκκινήσει το πρόγραμμα των σχεδίων βελτίωσης, όπως επίσης και αυτό της μεταποίησης, το οποίο “τρέχει” μόνο για μεγάλες επενδύσεις, άνω των 600.000 ευρώ. Για τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους η πρόσκληση ακόμα αναμένεται! Με την μέθοδο της συνεπαγωγής και τα υπόλοιπα προγράμματα (συνεργασίας, δασώσεων, συμβουλευτικής) πάνε πίσω χρονικά. Επιπλέον η αλήθεια είναι ότι έχουν μπει τα χρήματα στους επιτυχόντες νέους αγρότες, όμως ακόμα με την μέθοδο της διαρροής και χωρίς καμία υπευθυνότητα ακούγονται διάφορα, χωρίς όμως να έχει ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τους πολλούς επιλαχόντες!

 

 

Το σημαντικό είναι οι ενδιαφερόμενοι να ενημερώνονται από του γεωπόνους τους, καθώς οι πληροφορίες που κυκλοφορούν, τις περισσότερες φορές, δεν είναι πραγματικές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.